Honda CR-V csomagtér-perem védőburkolat

Eredeti Honda CR-V csomagtér-perem védőburkolat adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda CR-V csomagtér-perem védőburkolat, Honda Tóth Szolnok - myhonda.hu

Csomagtér-perem védőburkolat

Cikkszám08F07-TLA-600
Cikkcsoportcsomagtér és rakodás
ModellHonda CR-V Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső szín nem releváns
Belső szín nem releváns

Honda CR-V csomagtér-perem védőburkolat – fontos információ


Praktikus és stílusos kiegészítők, melyek egyúttal védenek is a karcolások és foltok ellen. Ezek a rozsdamentes acél elemek vonzó, szálcsiszolt felülettel, tökéletesen illeszkednek a csomagtartóperem külső vonalához. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08E0PTLACARGH.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

2.0 ELE 4WDO
2.0 LIFE 4WDO
2.0 EXEC 4WDO
2.0 COMF 2WDO
2.0 ELE 2WDO
2.0 LIFE 2WDO
2.0 SPORTLINE 2WDO
2.0 SPORTLINE 4WDO

A Honda CR-V csomagtér-perem védőburkolat mellett további Honda CR-V Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda CR-V Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.