Honda CR-V 19 coll CR1902 komplett kerék szett

Eredeti Honda CR-V 19 coll CR1902 komplett kerék szett adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda CR-V 19 coll CR1902 komplett kerék szett, Honda Tóth Szolnok - myhonda.hu

19″ CR1902 komplett kerék szett

Cikkszám08W79-TLA-600AK
Cikkcsoportkönnyüfém keréktárcsák
ModellHonda CR-V Hybrid
Kompatibilitásrészletek alább
Külső szín nem releváns
Belső szín nem releváns

Honda CR-V 19 coll CR1902 komplett kerék szett – fontos információ


A Gunpower Black színű felületet egy átlátszó fényes lakkréteg zárja le. Keréktárcsa mérete: 19 x 7.5J (45). Gumiabroncs: Tyre: Toyo 235/55 R19 101W Proxes T1 Sport SUV. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08E0PTLASP0L1 08E0PTLASP0L2.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

2.0 ELE 4WDO
2.0 LIFE 4WDO
2.0 EXEC 4WDO
2.0 COMF 2WD
2.0 ELE 2WD
2.0 LIFE 2WD
2.0 SPORTLINE 2WD
2.0 SPORTLINE 4WDO

A Honda CR-V 19 coll CR1902 komplett kerék szett mellett további Honda CR-V Hybrid kiegészítőket ide klikkelve talál.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda CR-V Hybrid modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.