Honda Civic Thule kerékpártartó Easyfold XT

Honda Civic Thule kerékpártartó Easyfold XT

Eredeti Honda Civic Thule kerékpártartó Easyfold XT adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda Civic Thule kerékpártartó Easyfold XT

Thule kerékpártartó – Easyfold XT

Cikkszám08L14-E09-EX
Cikkcsoportszállítás és vontatás
ModellHonda Civic e:HEV
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színnem releváns
Belső szín nem releváns

Honda Civic Thule kerékpártartó Easyfold XT – fontos információ


Két kerékpár szállítására alkalmas, könnyen felszerelhető és tárolás céljából egyszerűen összecsukható. Dönthető funkcióval rendelkezik a csomagtér könnyű hozzáférése érdekében. Lopásgátló zárrendszerrel. 13 PIN csatlakozóval rendelkezik, és használatához 13 PIN vonóhorog kábelköteg is szükséges. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: nincs megadva nem kompatibilis cikk adat, a részletekért keressen bennünket.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

2.0 ELEGANCEO
2.0 SPORTO
2.0 ADVANCEO

A Honda Civic Thule kerékpártartó Easyfold XT mellett további Honda Civic e:HEV kiegészítőket ide klikkelve talál.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda Civic e:HEV modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.