Honda Civic első és hátsó négyévszakos szőnyeg

Honda Civic első és hátsó négyévszakos szőnyeg

Eredeti Honda Civic első és hátsó négyévszakos szőnyeg adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda Civic első és hátsó négyévszakos szőnyeg

Első és hátsó négyévszakos szőnyeg

Cikkszám08P17-T50-610
Cikkcsoportutastér
ModellHonda Civic e:HEV
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színnem releváns
Belső szín nem releváns

Honda Civic első és hátsó négyévszakos szőnyeg – fontos információ


Az emelt szélű, minden évszakban használható szőnyegek a teljes lábteret befedik. Civic logóval. Erősek, mégis könnyen tisztíthatóak. A készlet két első és két hátsó szőnyeget tartalmaz. – Első és hátsó négyévszakos szőnyeg Az emelt szélű, minden évszakban használható szőnyegek a teljes lábteret befedik. Civic logóval. Erősek, mégis könnyen tisztíthatóak. A készlet két első és két hátsó szőnyeget tartalmaz. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08PCKT50PR0L1 08PCKT50PR0L2 08PCKT50PR0L3 08PCKT50PR0L4 08PCKT50PR0L5.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

2.0 ELEGANCEO
2.0 SPORTO
2.0 ADVANCEO

A Honda Civic első és hátsó négyévszakos szőnyeg mellett további Honda Civic e:HEV kiegészítőket ide klikkelve talál.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda Civic e:HEV modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.