Honda Civic első alsó dekoráció Premium Crystal Blue Metallic színben

Honda Civic első alsó dekoráció Premium Crystal Blue Metallic színben

Eredeti Honda Civic első alsó dekoráció Premium Crystal Blue Metallic színben adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda Civic első alsó dekoráció Premium Crystal Blue Metallic színben

Első alsó dekoráció – Premium Crystal Blue Metallic

Cikkszám (színfüggő)08F23-T50-6S0
Cikkcsoportkülső
ModellHonda Civic e:HEV
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színB-625M
Belső szín nem releváns

Honda Civic első alsó dekoráció Premium Crystal Blue Metallic színben – fontos információ


Az első alsó dekoráció sportos és dinamikus profilt kölcsönöz autója elejének. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08F23T50630 08F23T50660 08F23T50680 08F23T506B0.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

2.0 ELEGANCEO
2.0 SPORTO
2.0 ADVANCEO

A Honda Civic első alsó dekoráció Premium Crystal Blue Metallic színben mellett további Honda Civic e:HEV kiegészítőket ide klikkelve talál.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda Civic e:HEV modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.