Honda Civic csomagtér-perem védőburkolat

Honda Civic csomagtér-perem védőburkolat

Eredeti Honda Civic csomagtér-perem védőburkolat adatlap – Honda Tóth Szolnok.

Honda Civic csomagtér-perem védőburkolat

Csomagtér-perem védőburkolat

Cikkszám08F07-T50-600
Cikkcsoportcsomagtér és rakodás
ModellHonda Civic e:HEV
Kompatibilitásrészletek alább
Külső színnem releváns
Belső szín nem releváns

Honda Civic csomagtér-perem védőburkolat – fontos információ


Praktikus és stílusos kiegészítő, mely védelmet nyújt a karcolásokkal és ütésekkel szemben. Tetszetős szálcsiszolt rozsdamentes acél felületével tökéletesen illeszkedik a csomagtartó pereméhez. Alkalmazásához szükséges lehet a további cikkeket is megvásárolni: nincs megadva, a részletekért keressen bennünket, mert lehet hogy szükséges további cikk megvásárlása a használatához. Nem alkalmazható együtt az alábbi cikkekkel: 08PCKT50PR0L1 08PCKT50PR0L2 08PCKT50PR0L3 08PCKT50PR0L4 08PCKT50PR0L5.

Felszereltség kompatibilitás (o alkalmazható; – nem alkalmazható)

2.0 ELEGANCEO
2.0 SPORTO
2.0 ADVANCEO

A Honda Civic csomagtér-perem védőburkolat mellett további Honda Civic e:HEV kiegészítőket ide klikkelve talál.

Azért ajánljuk autójához a gyári Honda kiegészítőket, mert azokat tökéletesen autójához tervezték. Pontosan illeszkednek és fokozzák járműve megjelenését, mindemellett nagyon hasznosak is a mindennapi használat során.

A megjelenített kép illusztráció (megjelenhet olyan elem is a képen, ami nem képezi a cikk részét), a cikkszám csupán tájékoztató jellegű. A termék ára nem tartalmazza a beszerelés munkadíját, amely külön fizetendő és pár perctől akár több óra is lehet a terméktől függően. A megjelenített ár bruttó kiskereskedelmi ár, amely az adott cikkből egy darab mennyiségre vonatkozik. Jelen bemutató nem minősül ajánlatnak. Előfordulhat, hogy egy termékből többféle kivitel és szín is elérhető, ezen részletekért lépjen kapcsolatba velünk. Az esetleges hibákért, elírásokért nem vállalunk felelősséget, ezen az oldalon csupán tájékoztató jellegű adatokat jelenítünk meg.

A Honda Civic e:HEV modell teljes bemutatását a honda.hu oldalon tudja elérni.

A képek és adatok forrása: honda.hu.

Valamennyi megjelenített adat tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlatnak. Megrendelés előtt részletekről (a belső színt és kompatibilitást is figyelembe véve) érdeklődjön a Honda Tóth Márkakereskedésben.