Februártól új HR-V kiegészítő csomagok érhetőek el

Februártól új HR-V kiegészítő csomagok érhetőek el

Új kiegészítőkkel tehető stílusosabbá és kényelmesebbé a HR-V hibrid: februártól új HR-V kiegészítő csomagok érhetőek el.

Februártól új HR-V kiegészítő csomagok érhetőek el - Honda Tóth Szolnok
Februártól új HR-V kiegészítő csomagok érhetőek el – Honda Tóth Szolnok
[lists style=”style1″ line=”1″]
  • Új tartozékcsomagot mutatott be a Honda, hogy a felhasználók még inkább személyre szabhassák a vadonatúj HR-V-t
  • Az új opciós kiegészítőkkel a kényelem, a stílus és a használati érték egyaránt fokozható
  • A vásárlók a Honda-konfigurátorral tehetik teljessé HR-V-jüket
[/lists]

Több tartozékcsomagot vezet be a Honda a vadonatúj HR-V-hez, hogy a felhasználók még inkább a mindennapos igényeikhez igazíthassák a modellt. A kategóriaelső helykínálattal büszkélkedő, kompakt szabadidő-autó 2022 februárjában érkezik a hazai márkakereskedésekbe és megannyi külső-belső kiegészítő érhető el hozzá, hogy még inkább megfelelhessen a tulajdonosok elvárásainak, s még kényelmesebbé, valamint praktikusabbá válhasson.

Berlina black sport csomag

A Berlina Black fényezésű Sport csomaggal például kidomboríthatóak a HR-V atletikus jellemvonásai, amely magába foglalja a sportos, színezett hűtőrácsot és csomagtérajtó-szpoiler toldat, az első lökhárítót, a hátsó dekorációt, valamint a karosszéria színére fényezett, krómbetétekkel látványosabbá tett, alsó oldaldíszítés.

Obscura black csomag

Az Obscura Black csomag karosszéria színére festett, illetve Berlina Black fényezésű hűtőrácsával,  első és hátsó alsódíszítéssel, ködfényszórókeretével, külsőtükör-borításával és csomagtérajtószpoiler-toldattal vonzza a tekinteteket.

Ilmenite Titanium csomag

Az Ilmenite Titanium külső felszereltségi csomaggal kiemelhető HR-V prémium karaktere, ugyanis stílusos, titánszínű ködfényszórókerettel, külsőtükör-borítással és csomagtérajtó-díszítéssel gördül le a gyártósorról.

A vadonatúj HR-V belsőteréhez ugyancsak kínál tartozékokat a Honda. Az Ilmenite Titanium utastér csomag titánszínű kormánykerék- és ajtókárpit-díszítést, valamint váltókulissza-keretet foglal magában, míg a Bőrkárpitozás csomag részeként Dark Brown és Midnight Black színű, klasszikus marhabőr és kifinomult Alston® szövet kombinációja kerül az első-hátsó ülésekre, valamint a középső könyöktámaszra. Ezek a kimagasló minőségű, rendkívül strapabíró, prémium anyagok még magasabb színvonalra emelik a HR-V-t*.

Cargo csomag

A használati értéket növelő Cargo csomag azoknak készül, akik sokat szállítanak különleges tárgyakat vagy egyszerűen csak szeretik elkülöníteni a bőröndjeiket. Az osztott, vízhatlan csomagtértálca megakadályozza, hogy elmozduljanak a poggyászok, valamint megóvja a kárpitozást a kosztól, sártól stb. Szintén a jármű védelmét szolgálja a strapabíró, rozsdamentes acélból készülő rakodóperem-védő burkolat, míg a poggyászteret és az autó mögötti részt egyaránt fénybe borító Csomagtérajtó-világítást a nagyobb kényelem és biztonság jegyében fejlesztettük ki.

Active lifestyle csomag

Aki olyan – minden igényt kielégítő – csomagot keres, ami tökéletesen illik elfoglalt hétköznapjaihoz, az Active Lifestyle pakkot választhatja. Ez nemcsak karcoktól, horpadásoktól védelmező küszöbborítást, első és hátsó sárvédő gumit, valamint kihajtható csomagtér-szőnyeget tartalmaz, hanem integrált, vezeték nélküli telefontöltőt is, hogy mindig kapcsolatban maradhasson a HR-V vezetője a külvilággal.

A felszereltségi csomagokat és elemeiket a HR-V fejlesztési elveivel összhangban, a modern felhasználók igényeit szem előtt tartva dolgozták ki a Honda mérnökei, a személyre szabhatóság új szintjét kínálva a vásárlóknak.

Legyen szó megjelenésről, kényelemről vagy praktikumról, ezek az összeállítások segítenek az ügyfeleknek megvalósítani elképzeléseiket.

*A bőrkárpitozás választását az autó rendelésével együtt kell jelezni az értékesítőnek, utólag nem beszerezhető.

Tudjon meg mindent az új HR-V hibridről ide klikkelve.