A sportos Civicből megszületett a sportos Civic Hybird

A sportos Civicből megszületett a sportos Civic Hybird

Létezhet jobb módja az 50. születésnap ünneplésének, mint egy új generáció bemutatása? Aligha… Bemutatkozik hát a 11. nemzedék, a Civic e:HEV. A sportos Civicből megszületett a sportos Civic Hybird.

Honda Civic Hybrid Honda Tóth Szolnok
Honda Civic Hybrid Honda Tóth Szolnok

A világ egyik legnépszerűbb és leginnovatívabb járműveként számon tartott Honda Civicből több mint 27 millió példány kelt el az elmúlt fél évszázadban. A legújabb változat elődeihez hasonlóan rendkívül vonzó, már csak azért is, mert a Honda által fejlesztett, öntöltő, teljes értékű hibrid e:HEV hajtásláncra épül, ilyen formán egyszerre villámgyors, környezetbarát és hatékony.

A 2022 őszén érkező vadonatúj Civic e:HEV egy sportos, öntöltő, teljes értékű hibrid ferdehátú, amely a Civic legendás dinamikáját, formatervét és technológiáját izgalmas, elektromos hajtással egészíti ki.

Honda Civic e:HEV Honda Tóth Szolnok
Megszületett a sportos Civic Hybird

A teljes értékű hibrid Civic e:HEV intelligens hajtáslánca mindig az aktuális helyzethez igazodik, így tisztán elektromos üzemmódban is közlekedhet. A koncepciót közvetlen, pontos visszajelzéseket adó futóművel és áramvonalas, egyszersmind elegáns karosszériával tették teljessé mérnökeink, ügyelve rá, hogy a beltér is kifinomult és tágas legyen.

A menetbiztonságról és a nyugodt, pihentető utazásokról a Honda SENSING csomag ultramodern eszközei gondosoknak. A vadonatúj Civic minden téren előrelép.

2022 őszén új időszámítás kezdődik - Tóth Autó Szolnok
2022 őszén új időszámítás kezdődik – Tóth Autó Szolnok

A vadonatúj Civic e:HEV 2022 második felében érkezik a márkakereskedésünkbe.

A sportos Civicből megszületett a sportos Civic Hybird: ismerje meg a részleteket itt.

Forrás: honda.hu