A legújabb Honda modellek

A legújabb Honda modellek

A legújabb Honda modellek megtestesítik a Honda elkötelezettségét a környezetvédelem és a maximális vásárlói élmény elérése iránt.

Honda ZR-V Hybrid
Honda ZR-V Hybrid

A Honda villamosított modellválasztékának újdonságai 2022-ben és 2023-ban

A Honda elkötelezett amellett, hogy minden modellbe fejlett villamosított hajtásláncot építsen be, így minden egyes új autóval egy lépéssel közelebb kerülünk az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósítását célzó elektromos víziónkhoz. 2022-re teljesül a Honda azon törekvése, miszerint az Európában kapható összes mainstream modelljében elektrifikált hajtáslánc kerüljön.

A Honda elektrifikált kínálata

A Honda villamosított modelljeit saját technológiáink működtetik – minden autónk izgalmas vezetési élményt kínál, legyen szó teljesen elektromos modellekről (EV), öntöltő teljes értékű hibridekről (e:HEV) vagy plug-in hibridekről (e:PHEV).

Vadonatúj Civic e:HEV –
az autóvezetőknek készült hibrid

2022 őszén érkezik a vadonatúj Civic e:HEV modell, az ikonikus és sportos ferdehátú öntöltő, teljes értékű hibrid változata. A letisztult, modern ferdehátú formatervbe csomagolt Civic az e:HEV teljes értékű hibridek élvezetes gyorsulását nyújtja, a megszokott kényelemmel, biztonsággal és tágas kialakítással.

Vadonatúj Honda SUV –
teljesen elektromos

A Honda teljesen elektromos üzemű járműveinek (EV) kínálatában egy teljesen új és teljesen elektromos kis méretű SUV áll, amelyet 2023-ban vezetünk be. Ez a dinamikus vezetési élmény, fejlett technológiák és vonzó dizájn együttesével hódító autó ideális választás, ha családi elektromos autót keres.

Kompakt Honda SUV –
ZR-V e:HEV teljes értékű hibrid

Szeretnénk teljessé tenni az öntöltő teljes értékű hibridek (e:HEV) már jelenleg is imponáló kínálatát (amelyben a HR-V és a CR-V is megtalálható), ezért 2023-ban bemutatjuk a ZR-V-t, egy közepes méretű, sportos és dinamikus, ugyanakkor kompakt SUV-ot. Hamarosan érkeznek a további részletek!

e:PHEV
Honda e:PHEV

Vadonatúj CR-V e:HEV teljes értékű hibrid és e:PHEV plug-in hibrid SUV

2023-ban a Honda bevezeti a vadonatúj CR-V-t, amely először lesz elérhető többféle elektromos hajtáslánccal. Az új CR-V e:HEV továbbra is kapható lesz öntöltő teljes értékű hibridként, de a Honda (Európában első alkalommal) a CR-V e:PHEV modellt is felveszi a kínálatába: ezzel legnépszerűbb nagy méretű SUV modellünk már plug-in hibridként is kapható lesz. Figyelje ezt az oldalt a legújabb információkért!