A Hondával mindig biztonságban lehet

A Hondával mindig biztonságban lehet

Bemutatjuk a Honda Sensing rendszert, a Honda fejlett vezetéstámogató kiegészítőit, melyek segítségével a Hondával mindig biztonságban lehet.

Honda e modell Honda Sensing bemutató

Mindig a legjobbra törekszünk

Megálmodtunk egy ütközésmentes világot, ahol az autósok és mindenki más biztonságban közlekedhet – egy olyan világot, ahol a menetbiztonsági technológiák nem mennek a vezetés izgalmának rovására.

Minden részéletében biztonságosabb

A Honda SENSING azért jött létre, hogy biztonságban tartsuk Önt, az utasait és minden más közlekedőt. Ez a fejlett biztonsági funkciókból álló csomag kitűnően demonstrálja a közúti biztonság melletti elkötelezettségünket, és komoly segítséget nyújt a vezetőnek.

Ismerje meg, hogyan segít a Honda SENSING tökéletesen átlátni a környezetét!

Honda Sensing holttér figyelés

Holttérfigyelő Rendszer

Az oldalsó visszapillantó tükörben megjelenített jelzéssel figyelmezteti, ha járműveket észlel a holttérben.

Adaptív sebességtartó alacsony sebességű követőrendszerrel

Adaptív Sebességtartó Alacsony Sebességű Követőrendszerrel

A sebességérték beállítása után a rendszer segít megőrizni a biztonságos követési távolságot az észlelt járművekkel.

Sávtartó asszisztens

Sávtartó Asszisztens

Segít az érzékelt sáv közepén tartani az autót, így kevésbé fárasztó a vezetés az autóutakon és az autópályákon.

Honda Sensing kitolatást segítő rendszer
Kitolatást segítő rendszer

Kitolatást segítő rendszer

Tolatás közben érzékeli a két oldalról közeledő járműveket és szükség esetén figyelmezteti a vezetőt a közeledő veszélyhelyzetre.

Honda Sensing közúti jelzőtáblákat felismerő rendszer
Közúti jelzőtáblákat felismerő rendszer

Közúti jelzőtáblákat felismerő rendszer

A közúti jelzőtáblák alapján képes meghatározni a sebességkorlátot, amelyet a Vezetői Információs Felületen, vagy a Head-Up Display kijelzőn is megjelenít.

Honda Sensing intelligens sabességhatároló
Intelligens sebességhatároló

Intelligens sebességhatároló

A Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer az észlelt sebességkorlát alapján képes beállítani a jármű maximális sebességét.

Honda Sensing ütközés erejét mérsékelő fékrendszer
Honda Sensing ütközés erejét mérsékelő fékrendszer

Ütközés erejét mérsékelő fékrendszer

Lassít, ha valami a jármű útjába kerül, így csökkentheti az esetleges ütközés súlyosságát.

Automatikus távolsági fényszórók
Automatikus távolsági fényszórók

Automatikus távolsági fényszórók

Ha szemből közeledő, vagy Ön előtt haladó járművet észlel a távolsági fényszóróról automatikusan átvált tompított fényszóróra.

Honda Sensing útpálya elhagyásra figyelmeztető rendszer
Útpálya elhagyásra figyelmeztető rendszer

Útpálya elhagyásra figyelmeztető rendszer

Ha a jármű kezd letérni az útról, a rendszer finom korrekciókkal visszairányítja a sávjába. Meghatározott körülmények között a fékek bevetésére is képes.

A HONDA SENSING FUNKCIÓI

Az egyes modelleknél elérhető funkciókkal kapcsolatban alább talál tájékoztatást

AutóModellMinden modellben alapfelszereltségként megtalálható funkciókCsak egyes felszereltségi szinteken megtalálható funkciók
Honda CR-V HybridHonda CR-VÚtpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer, Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer és Sávtartó Asszisztens. Adaptív Sebességtartó Alacsony Sebességű Követőrendszerrel, Ütközés Erejét Mérsékelő Fékrendszer, Intelligens Sebességhatároló, Automatikus Távolsági Fényszórók.Holttérfigyelő Rendszer és Kitolatást Segítő Rendszer.
Háromnegyedes elülső nézet a Honda Jazz Crosstar és a Honda Jazz modellekrőlHonda Jazz és Jazz CrosstarÚtpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer, Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer és Sávtartó Asszisztens. Adaptív Sebességtartó Alacsony Sebességű Követőrendszerrel, Ütközés Erejét Mérsékelő Fékrendszer, Intelligens Sebességhatároló, Automatikus Távolsági Fényszórók.Holttérfigyelő Rendszer és Kitolatást Segítő Rendszer.
Háromnegyedes elülső nézet a négyajtós és ötajtós Honda Civic modellekről
Ötajtós Honda Civic 2021
Útpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer, Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer és Sávtartó Asszisztens. Adaptív Sebességtartó Alacsony Sebességű Követőrendszerrel, Ütközés Erejét Mérsékelő Fékrendszer, Intelligens Sebességhatároló, Automatikus Távolsági Fényszórók.Holttérfigyelő Rendszer és Kitolatást Segítő Rendszer.
Háromnegyedes elülső nézet a Honda e modellrőlHonda eÚtpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer, Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer és Sávtartó Asszisztens. Adaptív Sebességtartó Alacsony Sebességű Követőrendszerrel, Ütközés Erejét Mérsékelő Fékrendszer, Intelligens Sebességhatároló, Automatikus Távolsági Fényszórók, Holttérfigyelő Rendszer és Kitolatást Segítő Rendszer.A Követett Autó Indulására Figyelmeztető Rendszer és a Kis Sebességű Fékvezérlés kizárólag a Honda e Advance felszereltség részei.
Honda HR-VÚtpályaelhagyásra Figyelmeztető Rendszer, Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer, Sávtartó Asszisztens, Adaptív Sebességtartó Alacsony Sebességű Követőrendszerrel, Ütközés Erejét Mérsékelő Fékrendszer, Intelligens Sebességhatároló, Automatikus Távolsági Fényszórók, Alacsony Sebességű Fékezés Kontroll, Ütközés Erejét Mérséklő Gázpedál Vezérlés (elöl&hátul)Holttérfigyelő Rendszer Kitolatást Segítő Rendszerrel, Aktív Kanyarfényszórók

A HONDÁVAL MINDIG BIZTONSÁGBAN LEHET

A Honda számára mindig is fontos volt, hogy a teljesítmény mellett a biztonságot is fokozzuk, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy minél hatékonyabb biztonsági technológiákat fejlesszünk a jövő elektromos járműveihez.