A Honda világa

A Honda világa

150 ország – egy Honda, ez a Honda világa. Nemzetközi eladásaink alapvetően négy fő régióra oszthatók. Harminc országban értékesítünk Hondát Japán, Ázsia és a Csendes-óceáni térségben, 38 államban van jelen Amerikában, 46 országban Európában és 36-ban Afrikában, valamint a Közel-Kelet térségében. A Honda központja teljes támogatást nyújt a térségeknek, így a vásárlók minden szempontból Honda minőséget kapnak.

Honda globális kutatás-fejlesztés, gyártás
Honda globális kutatás-fejlesztés, gyártás

Cégalapítónk, Soichiro Honda úgy gondolta, hogy egy nemzetközi vállalat csak akkor lehet sikeres, ha működése nem centralizált. Arra ösztönözte a különféle régiók munkatársait, hogy hozzanak saját döntéseket. Mert minden egyes Honda-részlegnek és -leányvállalatnak leleményesnek és vállalkozókedvűnek kell lennie… s persze a legjobb döntések mindig helyben születnek.

Globális Honda gyártás
Globális Honda gyártás

Jelenleg , Brazíliában, az Egyesült Államokban, Indiában, Kanadában, Kínában, Mexikóban, Thaiföldön és Vietnámban termelünk, 2017-ben több mint 5,1 millió járművet állítottunk elő.

Honda kutatás-fejlesztés
Honda kutatás-fejlesztés

Úgy gondoljuk, hogy a Honda modellek piaci sikerének és hibamentes működésének záloga a minden földrészre kiterjedő kutatási és fejlesztési tevékenység. Természetesen Japánban is vannak K+F egységeink, és a főbb projekteket a japán központból irányítjuk, de legalább ennyire fontosak tengeren túli laborjaink is. Büszkék vagyunk kiváló munkájukra! Az Egyesült Királyságban, Kínában, Indiában, Indonéziában, Németországban, Olaszországban és Thaiföldön egyaránt vannak K+F központjaink, mert úgy gondoljuk, hogy helyben végzett kutatással és fejlesztéssel dolgozhatók ki azok a modellek, amelyek a leginkább megfelelnek az adott piac elvárásainak.

A gyártás öröme
A gyártás öröme

A vezetés öröme

Minden autónk átütő vezetési élményt nyújt és igazodik a tulajdonos életviteléhez. Mikor Hondát vezet, azt szeretnénk, hogy éppúgy élvezze, mint mi a fejlesztési és gyártási folyamatot.

Honda gyártás pillanatkép
Honda gyártás pillanatkép

Bizalom

A vásárlók mindig jelzik, ha jól csináljuk a dolgokat, s valamire büszkék lehetünk. Jelenleg itt, Európában gyártjuk a négy- és ötajtós Civicet, a világ egyik legkelendőbb szabadidő-autójaként számon tartott CR-V-t és a Top Gear által Év autójának választott Civic Type R-t.

Honda elkötelezettség a fejlődés iránt
Honda elkötelezettség a fejlődés iránt

Honda elkötelezettség a fejlődés iránt

Olyan járműveket szeretnénk gyártani, amelyek világszerte megfelelnek a vásárlói elvárásoknak, egyszersmind megadják azt a plusz, amitől igazán szerethető egy autó. A sportos Civic, a dinamikus HR-V, a páratlanul sokoldalú Jazz és a szavakkal már-már leírhatatlan NSX egyaránt az emberiséget hivatott végtelenül boldoggá tenni.

A Honda világa a hírekben

További részleteket a Honda globális jelenlétéről híreink között olvashat.