A Honda Jazz Hybrid modellt választották a legmegbízhatóbb kisautónak

A Honda Jazz Hybrid modellt választották a legmegbízhatóbb kisautónak

Nem csak elnyerte a “legjobb vétel” díjat, a Honda Jazz Hybrid modellt választották a legmegbízhatóbb kisautónak is az Egyesült Királyságban.

Honda Jazz Hybrid modellt választották a legmegbízhatóbb kisautónak
Honda Jazz Hybrid modellt választották a legmegbízhatóbb kisautónak
[lists style=”style1″ line=”1″]
  • A Honda Jazz mesterhármast gyűjtött be olyan rangos díjakból, mint a What Car? és Which? magazin díjai
  • A Honda Jazz elnyerte a Which? magazin „Legjobb vétel” és a „Legmegbízhatóbb kisautó” 2021-2022 között díjakat
  • A legfrissebb díjak a Honda Jazz Red Dot Design Award korábbi sikereit követik
[/lists]

A szakma és az olvasók véleménye

Which? magazin: a ‘Best Buy’ és ‘Reliability’ ajánlásokat csak a legjobb termékeknek ítélik oda abban a kategóriában, amelyben szerepelnek. Az elismerésben csak azok a termékek részesülnek, amelyek megfeleltek vagy meghaladták a meghatározott kritériumokat a Which? által végzett szigorú összehasonlító tesztek és elemzések eredményei alapján. Az ajánlás 100%-ban független – egyetlen cég sem nevezhet saját terméket, így az olvasók nyugodtak lehetnek abban a tudatban, hogy az elismerés pártatlan szakértők által meghatározott referenciaértékeken alapul.

A What Car? szerkesztője, Steve Huntingford a magazinban így nyilatkozott: „A Honda Jazz egy kisautó, amely nagynak tűnik, nem csak a rengeteg hely miatt, hanem az általa kínált kényelem és kifinomultság miatt is. A belső tér is hihetetlenül átgondolt kialakítású, sok okos megoldással a praktikum javítása érdekében. Ráadásul a Jazzből jobban ki lehet látni, mint sok riválisából, és hibrid technológiája lehetővé teszi, hogy üzemanyagot spóroljon, különösen a városban.”

A Which? magazin terméktesztelő csapata megjegyezte: „A praktikum a Jazz erőssége, bőséges hely az utasok számára, megfelelő méretű csomagtartó és a Honda híres „Magic Seat” rendszere.”

A csapat azt is elmondta, hogy „a tágasság a Jazz ütőkártyája. A jelentős ablakfelületnek és a keskeny “A” oszlopoknak köszönhetően az utastér nagyon tágas”.

Miután megkapta a szakma elismeréseit, a Jazz továbbra is a legkelendőbb modell a jelenlegi Honda választékban az Egyesült Királyságban, és népszerű modell a “B” szegmensben. 

A negyedik generációs Honda Jazz kizárólag hibrid hajtáslánccal került piacra 2020 márciusában, hozzájárulva a japán gyártó azon vállalásához, hogy 2022-ben elektromos működésre is alkalmassá teszi kiemelt európai modelljeit.

A Honda Jazz hibrid modellt választották a legmegbízhatóbb kisautónak
A Honda Jazz hibrid modellt választották a legmegbízhatóbb kisautónak