A Honda Civic e:HEV az Autobest 2023-as döntőse

A Honda Civic e:HEV az Autobest 2023-as döntőse

A Honda Civic e:HEV az Autobest 2023-as – legjobb vétel – döntőse, amely egymás után másodszor került a jelöltek közé.

A Honda Civic e:HEv az Autobest 2023-as döntőse
A Honda Civic e:HEv az Autobest 2023-as döntőse

A Honda Civic e:HEV a Honda legújabb modellje, amely döntős lett az AUTOBEST 2023 Best Buy Car of Europe versenyen.

  • Az új, kizárólag hibrid hajtású Civicet úgy tervezték, hogy könnyed vezetési élmény és érzékeny, magával ragadó teljesítmény révén vonzza a vezetőket
  • A legújabb elismerés a Honda elkötelezettségét tükrözi, hogy olyan fejlett termékeket hozzon létre, amelyeket kompromisszumok nélkül terveztek, és amelyek értéket teremtenek a vásárlók életében.

Az új generációs hibrid Civic e:HEV lett a legújabb Honda modell, amely bekerült a hat jelöltből álló végső listára, amely a rangos AUTOBEST 2023 “Best Buy Car of Europe” díjra pályázik. A kizárólag hibrid hajtású családi autó a Honda azon kötelezettségvállalásának letéteményese, amellyel a Honda már 2022-ben az európai modellek 100%-át villamosította.

Ez lesz a negyedik alkalom, hogy egy Honda modellt az AUTOBEST döntősnek jelöl, és a Civic egymás után másodszor került a jelöltek közé. A korábbi döntősök között szerepel a HR-V 2016-ban, a Civic 2018-ban és a Jazz 2021-ben. Az AUTOBEST-díjakat Európa 31 legbefolyásosabb autós szakírója bírálja el, akik kiválasztják azt az autót, amely a legjobb általános ajánlatot képviseli az európai vásárlók széles köre számára.

A Civic e:HEV új mérce a kategóriában

A Civic e:HEV elnyerte az újságírók kritikai elismerését, mivel új mércét állított fel a kortárs autódizájn, a fejlett e-mobilitás és a magával ragadó, ugyanakkor környezettudatos teljesítmény terén. A Civic legújabb generációja hatékony és agilis teljesítményével könnyed vezetési élményt nyújt, amely kiegészíti a kategóriájában vezető belső térkínálatot és kényelmet.

Az e:HEV rendszer két villanymotorból, egy 2,0 literes, közvetlen befecskendezéses Atkinson-ciklusú benzinmotorból, egy lítium-ion akkumulátorból és a Honda automata sebességváltójának legújabb generációjából áll, amelyek harmonikusan együttműködve kivételes üzemanyag-fogyasztást biztosítanak a magával ragadó gyorsulás és teljesítmény mellett.

A Civic e:HEV belső terének kialakításakor különös figyelmet fordítottak a színekre, és a felhasznált anyagokra, hogy minden egyes interakció és érintési pont prémium érzést nyújtson. Ezeket a tulajdonságokat számos intuitív technológia és zökkenőmentes autós csatlakozási lehetőség egészíti ki, amelyeket úgy terveztek, hogy könnyedén integrálódjanak az utasok mindennapi életébe.

A Civic 11. generációját úgy tervezték, hogy kivételes szintű ütközésvédelmet nyújtson. A rendkívül merev alváz a Honda fejlett vezetőtámogató rendszerek SENSING csomagjával, 11 légzsákkal, valamint a legújabb generációs i-Size és Isofix gyermekülésekkel való kompatibilitással együtt biztosítja, hogy baleset esetén minden utas maximálisan védve legyen.

A Honda Civic e:HEV az Autobest 2023-as döntőse

Reméljük hamarosan hírt adhatunk a Civic Hybrid győzelméről a kategóriában.